Nieuws

The world’s smartest energy management technology.

Smappee biedt haar gebruikers real-time en historische energiegegevens
21
oktober
2020

Bruikbare energie-inzichten

Smappee biedt haar gebruikers real-time en historische energiegegevens in een gebruiksvriendelijke app en een professioneel dashboard. Bekijk je productie van zonne-energie en het verbruik van elektriciteit, gas en water en ontdek hoe zelfvoorzienend je bent. Krijg uitgebreide overzichten per dag/week/maand/jaar, in valuta of in kleurrijke grafieken, en ontdek hoe je presteert in vergelijking met gelijkaardige huishoudens. Noem maar op en je vindt de gegevens die je wil binnen handbereik. Sterker nog, met Smappee Automations kun je toestellen in je gebouw zelfs beheren en automatiseren om je energie efficiëntie te optimaliseren.

Functionaliteiten Smappee

  1. Real-time en historische energiegegevens.
  2. Analyseer elektriciteit, zonne-energie, gas, water en andere inputs.
  3. Spoor kosten op tot op toestelniveau en bespaar.
  4. Controleer en automatiseer energiestromen.
  5. Beheer de laadsessies en -kosten van je auto.

Dynamische load balancing voor geoptimaliseerd eigenverbruik.

Beheer de energiestromen automatisch op de best mogelijke manier. Waarom gebruik je bijvoorbeeld niet je zonne-energie voor het laden van je wagen? Of stuur je het niet naar je HVAC-systeem, naar het net of naar een opslagbatterij? Maak je nooit meer zorgen over gesprongen zekeringen. Smappee zorgt ervoor dat je gebouw binnen de grenzen van zijn vermogen blijft. Verhoog je energie-efficiëntie en optimaliseer je zelfverbruik. Zo maak je van je gebouw een slimme, gedecentraliseerde hub.

smappee-2