Onze diensten

Laadpalen_Electro & Light Systems

Laadpalen

Electro & Light Systems plaatst en beheert laadpalen voor bedrijven. Onze go-to laadpaal is de Smappee EV Base. Deze laadpaal is gemakkelijk in gebruik dankzij het gebruik van de nieuwste technologieën. Met het Smappee Dashboard en applicatie bekijk realtime en historische laadkosten en pas je verschillende tarieven en prioriteiten toe. Daarbovenop beschikt de laadpaal over een strak design met sfeervolle verlichting.

Energiebeheer

Electro & Light Systems zorgt voor een efficiënt energiebeheer in uw gebouw. Het resultaat is een daling in uw energieverbruik en energiekosten. Wij stellen een energieplan op aan de hand van een energiestudie. Met behulp van een energiemonitoring volgen we uw energieverbruik op en optimaliseren waar nodig.
Lichstudies_Electro & Light Systems

Lichtstudies

Onze lichtspecialisten voeren een lichtstudie uit en bepalen zo in combinatie met uw noden, de locatie en atmosfeer waar uw verlichting het best tot zijn recht komt.
Domotica_Electro & Light Systems

Domotica

Automatisatie betekent futur-proof. Verlichting, verwarming, laadpaal, elektrische poort, zonnepanelen, rolluiken, elektrische apparatuur, … alles kan aangestuurd worden via domotica. Automatisering is energiezuinig, duurzaam en vooral gemakkelijk.
Verlichting_Electro & Light Systems

Verlichting

Verlichting creëert sfeer. Hierbij is niet alleen het soort verlichting, maar ook de locatie van belang om de juiste warmte en atmosfeer te creëren. De verlichting wordt samengesteld vanuit de visie van de klant. Wij spelen in op de functionaliteit en praktische uitvoering. Zo realiseren we samen het gewenste effect.
Electriciteit_Electro & Light Systems

Elektriciteit

Bij Electro & Light Systems kan u terecht voor het installeren van al uw elektriciteit. Wij verzorgen de algemene elektriciteit zowel bij nieuwbouw of renovatie en bestaande elektrische installaties. Wij leveren service en advies op maat voor uw project.