Dienst

Elektriciteit

Bij Electro & Light Systems kan u terecht voor het installeren van al uw elektriciteit. Wij verzorgen de algemene elektriciteit zowel bij nieuwbouw of renovatie en bestaande elektrische installaties. Wij leveren service en advies op maat voor uw project.

Wij luisteren aandachtig naar uw noden en wensen. Op basis daarvan wordt een gedetailleerd plan en gepersonaliseerde offerte gemaakt.
Door onze jarenlange ervaring helpen wij mee advies geven, toekomstgericht en tijdloos.
Met oog voor detail houden wij rekening met verlichting, automatisatie & domotica, energiebeheer, AREI normen, ook de aansluiting en afwerking nemen wij voor onze rekening.

 

Bij Electro & Light Systems nemen we zowel nieuwbouwprojecten, als verbouwingen en renovatieprojecten voor onze rekening.

 

We starten elke renovatieproject met een grondige studie. Wij bekijken en controleren eerst de bestaande installatie. Bieden u ook informatie in verband met het verkrijgen van renovatiepremies. Daarnaast bezorgen we ook de nodige documenten, schema’s en certificaten van de installatie.

Veilig

Veilig bouwen aan een veilige omgeving. Wij staan niet alleen in voor uw veiligheid, maar ook die van onze installateurs. Daarom volgen wij de laatste trends en aangepaste wetgevingen, normen en reglementeringen. Zodat u er op kan vertrouwen dat uw installatie conform is.

Oog voor detail

Bij Electro & Light Systems doorlopen we alle stappen van A tot Z, houden ons aan de planning en denken mee in functie van de klant. Niet zomaar uitvoeren op basis van eerste plannen, maar actief nadenken over de functionaliteiten en positionering. Onze projectleiders bereiden alles tot in de puntjes voor en zijn ook aanwezig bij de installatie. Zij staan u te woord en zoeken de oplossing die het best bij uw gebouw en wensen past. Zo kunt u ten volle genieten van ons vakwerk.

Automatisatie & Domotica

Futur-proof uw gebouw met domotica. Lichten dimmen, verwarming verhogen, airco activeren, koffie zetten, het kan allemaal automatisch en vanop afstand. U kunt ook uw domotica-toestellen op elkaar afstemmen. Alarm inschakelen en de lichten gaan uit. Ramen openen en de verwarming schakelt uit. U hebt complete controle.

Electriciteit_Electro & Light Systems