Dienst

Laadpalen

Electro & Light Systems plaatst en beheert laadpalen voor bedrijven. Onze go-to laadpaal is de Smappee EV Base. Deze laadpaal is gemakkelijk in gebruik dankzij het gebruik van de nieuwste technologie├źn. Met het Smappee Dashboard en applicatie bekijk realtime en historische laadkosten en pas je verschillende tarieven en prioriteiten toe. Daarbovenop beschikt de laadpaal over een strak design met sfeervolle verlichting.

Laadpaal plaatsen

Elektrische wagens zijn de toekomst en worden geleidelijk aan ook de nieuwe norm. Investeer nu al in groene alternatieven en plaats een laadpaal bij thuis of bedrijf parking. Uw personeel, klanten en bezoekers zullen u dankbaar zijn.

Het Smappee EV Base laadstation ziet er niet alleen mooi uit, het is ook gemaakt van duurzame materialen en vergt weinig onderhoud. Met behulp van aanpasbare LED-verlichting is het laadstation voldoende zichtbaarheid ’s nachts en wordt de laadstatus van uw elektrische wagen weergeven. De lichtintensiteit en kleur is aanpasbaar en via een timer schakelt u de LED-verlichting automatisch aan of uit.

Slim autoladen

Via dynamische load balancing laadt u uw elektrische wagens slim op. Ons systeem biedt een eenvoudige en gebruiksklare oplossing die wagens volledig oplaadt en uw verschillende energiestromen slim beheert.

Dankzij autonome overbelastingsbeveiliging hoeft u nooit meer te vrezen voor doorgebrande zekeringen of beschadigde circuits. Het systeem blijft altijd binnen de maximale vermogensgrenzen terwijl uw laadpalen worden gebruikt en er wordt voorzien in de stroombehoefte van uw gebouw.

Maak optimaal gebruik van uw hernieuwbare energie voor het laden van elektrische wagens. Ons systeem maximaliseert het gebruik van zonne-energie voor het laden van elektrische wagens gedurende de dag.

Met een laadvermogen van 3,7 tot 22 kW en type 2 vaste kabels laden alle EV-bestuurder (Elektrisch Voertuig) hun wagen eenvoudig op aan onze laadpalen. Start met onmiddellijk met laden via ‘Plug in en laad‘, ‘Swipe en laad‘ en ‘Scan en laad‘. Scant u de QR-code, dan geeft de Smappee App het laadproces en de laadkosten weer.

Laadpalen_Electro & Light Systems